Επικαιρότητα | Τελευταία Νέα


SPIDER  NEWSLETTER

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΘΗΚΩΝ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΗΛ.2310682312

www.rafia-spider.gr

Τα πλήρως ρυθμιζόμενα ράφια της σειράς Super 1/2/3 είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της αποθήκευσης ελαφρών και μεσαίων φορτίων.

Ο σχεδιασμός των διάφορων στοιχείων είναι το αποτέλεσμα των αυστηρών τεχνικών δοκιμών που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών εμπειρίας στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων. Αυτή η εμπειρία έχει προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές και την παραγωγή μιας βιομηχανικής λύσης για τα σημαντικότερα προβλήματα των ραφιών, όπως η γρήγορη συναρμολόγηση, η σταθερότητα με χαμηλό κόστος και υψηλή φέρουσα ικανότητα.

.

Συγκεκριμένα στις ξενοδοχειακές μονάδες τα ράφια της σειράς Super 1/2/3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα τμήματα για τα κλινοσκεπάσματα,του μαγειρείου,αρχειακού υλικού και της αποθήκης.

 

Καροτσια μεταφορας


  

Με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εξοπλισμών καταστημάτων-αποθηκών και με τα τελειότερα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου, η Spider παρουσιάζει τη νέα σειρά ραφιών Β25.H Spider εξοπλίζει  καταστήματα όπως super market, cash & carry, είδη δώρων,καλλυντικών,βιβλιοπωλεία,καταστήματα παιχνιδιών, ρούχων, ηλεκτρονικών, ποτών και πρατηρίων βενζίνης.

 

 

Η Spider δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό από το 1983, ξεκινώντας με την παραγωγή μεταλλικών τροχήλατων κάδων απορριμμάτων μηχανικής αποκομιδής, διαφόρων τύπων και χωρητικοτήτων. Σήμερα η Spider, με την πολυετή παρουσία της στο χώρο αυτό, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς προμηθεύοντας με κάδους απορριμμάτων τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται: Μεταλλικοί Τροχήλατοι και Στατικοί κάδοι διαφόρων χωρητικοτήτων για οικιακά εμπορικά και βιομηχανικά στερεά απόβλητα και ανακύκλωσηςοικιακάεμπορικά. Πλαστικοί δίτροχοι ή τετράτροχοι κάδοι Επίστυλοι μεταλλικοί, Χυτοσίδηροι και Ξύλινοι απορριμματοδέκτες

Copyright © 2010 Spider All rights reserved.Powered by Softways S.A.

ΡΑΦΙΑ , ΡΑΦΙΑ SPIDER, ΡΑΦΙΑ SPIDER  ΑΘΗΝΑ,  ΡΑΦΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ,ΡΑΦΙΑ super market,ΡΑΦΙΑ ΨΙΛΙΚΩΝ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΦΙΑ, ΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, ΡΑΦΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑΣ,ΡΑΦΙΑ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ,ΡΑΦΙΑ ΚΑΒΑΣ ΞΥΛΙΝΑ ΡΑΦΙΑ,ΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ,  ΡΑΦΙΑ ΝΤΕΞΙΟΝ, ΡΑΦΙΑ DEXION, ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΡΑΦΙΑ,ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ