Έργα-Μελέτη

Η εταιρεία μας μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία της, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις προκειμένου να  πετύχουμε την καλύτερη αξιοποίηση και οργάνωση του χώρου σας.

Εξειδικευμένος συνεργάτης επισκέπτεται από κοντά τον χώρο σας ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις αλλά και να συζητήσουμε  και να σας προτείνουμε λύσεις για την χωροργάνωση του καταστήματός σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Σχεδιάζουμε φωτορεαλιστικά τον χώρο σας ώστε να έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για το έργο που θα σας παραδώσουμε.

Ο Ποιοτικός Έλεγχος

Αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας όλων των κλάδων παραγωγής, αποτελεί ο ποιοτικός έλεγχος που διενεργείται σε κάθε φάση παραγωγής σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από τους πελάτες και τα σχέδια που εκπονούνται από την εταιρεία. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής διεξάγονται σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2000.


 

 

 

 

 

 


Copyright © 2010 Spider All rights reserved.Powered by Softways S.A.

ΡΑΦΙΑ , ΡΑΦΙΑ SPIDER, ΡΑΦΙΑ SPIDER  ΑΘΗΝΑ,  ΡΑΦΙΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ,ΡΑΦΙΑ super market,ΡΑΦΙΑ ΨΙΛΙΚΩΝ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΦΙΑ, ΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, ΡΑΦΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑΣ,ΡΑΦΙΑ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ,ΡΑΦΙΑ ΚΑΒΑΣ ΞΥΛΙΝΑ ΡΑΦΙΑ,ΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ,  ΡΑΦΙΑ ΝΤΕΞΙΟΝ, ΡΑΦΙΑ DEXION, ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΡΑΦΙΑ,ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ